Maternitat

Totes les dones tenim una capacitat maternal de nodrir, de contenir, d’acompanyar, de connectar, de donar amor, siguem mares o no.

El meu objectiu és ajudar-te a gestionar tots els canvis que ens porta la maternitat, per viure-la amb satisfacció i equilibri, poder gaudir d’un embaràs conscient i una criança feliç superant els dubtes i les pors que la maternitat pot generar.

La maternitat es pot convertir en una oportunitat d’auto-coneixement, de motivació, de transformació i de creixement personal.

T’ofereixo:

Acompanyament en l’embaràs: gaudir d’un embaràs positiu, preparació al part, resoldre dubtes, pors i bloquejos per connectar amb tu i amb la transformació vital que estàs vivint.

Acompanyament en el postpart i lactància: suport emocional i pràctic durant el puerperi, assessorament en la lactància i la criança durant el primer any de vida.

Assessorament familiar: com crear un espai familiar segur, involucrant la parella en aquest mar d’hormones i emocions, aprenent a demanar l’ajuda necessària per poder gaudir de la maternitat amb la tranquil·litat i la sostenció que requereix.

L’objectiu és guanyar confiança i seguretat amb tu, amb el teu cos i amb el teu instint com a dona per tenir un embaràs, un part i una criança feliç. Aprendre a generar un espai per connectar amb tu i amb el teu fill gaudint d’aquesta experiència transformadora que esdevé la maternitat.

“La maternitat és un fenomen absolutament misteriós. I no em refereixo únicament a la criança del nen, amb totes les dificultats que implica, sinó al viatge personal que cada dona emprèn en presència del nen petit, encara que no ho sàpiga” Laura Gutman