Estilisme i Wellness

Després de diversos anys dedicant-me al món de la moda, he fusionat la meva experiència en aquest sector amb la psicologia -la meva altra gran passió- per a aquest projecte, en el qual treballo l’estilisme i la personalitat des d’un punt de vista emocional, on l’interior i l’exterior de la persona entren en sintonia.

T’acompanyo a retrobar-te amb la teva autenticitat per poder treure el màxim partit a la teva personalitat i estil sent coherent amb el que ets, sents i fas.

A conèixer i acceptar la teva llum i la teva ombra per ser la teva millor versió.

A permetre’t ser tu mateixa i descobrir les teves virtuts per poder trobar l’essència que et caracteritza, potenciar-la i fer-la brillar.

L’objectiu és guanyar confiança i seguretat amb tu, amb el cos i la personalitat per acceptar el que ets, enfortir els teus punts forts, gaudir de tu i aconseguir una imatge i un estil que et faci sentir més guapa, més tu.

Un espai per a tu, per cuidar-te, per acceptar-te, per estimar-per dins i per fora.
Un espai d’inspiració i assessorament per a dones reals que vulguin un canvi de vida, d’estil o d’imatge.

A les mares que han deixat la seva «dona» aparcada per centrar-se en els seus fills, us convido a retrobar-vos amb la vostra essència per brillar com la nova dona preciosa que sou.

“Clothing is a form of self-expression. there are hints about who you are in what you wear.” Marc Jacobs